Wash and peel the vegetables. Cut the boiled sausage into cubes.
Помойте и очистите овощи. Нарежьте кубиками вареную колбасу.
To fry vegetables, grate carrots and cucumbers, and chop onions into cubes.
Для поджарки овощей натрите морковь и огурцы, а репчатый лук порубите на кубики.
Take a saucepan or saucepan, pour broth and water into it, put it on gas. Bring the liquid to a boil.
Возьмите сотейник или кастрюлю, влейте в нее бульон и воду, поставьте на газ. Доведите жидкость до кипения.
Grease the frying pan in which you will fry with vegetable oil and fry the onion in it. It should turn golden.
Сковороду, в которой будете делать поджарку, смажьте растительным маслом и обжарьте в ней лук. Он должен стать золотистым.
Add carrots, cucumbers, and tomato paste to the onions. Sprinkle everything with sugar, mix and leave for 10 minutes.
К луку закиньте морковь, огурцы, томатную пасту. Посыпьте все сахаром, перемешайте и оставьте на 10 минут.
The pearl barley needs to be boiled with brine for 15-20 minutes so that it is saturated with it. After this, add the frying and diced sausage to the pan.
Перловку нужно 15-20 минут отваривать с рассолом, чтобы она им напиталась. После этого добавьте в кастрюлю зажарку и порезанную кубиками колбасу.
Add spices and salt to the soup. Cook it for another 8-10 minutes. Bon appetit!
В суп насыпьте специи и соль. Варите его еще минут 8-10. Приятного аппетита!
When serving, add a spoonful of sour cream or homemade mayonnaise to the plate.
В тарелку при подаче добавьте ложечку сметаны или домашнего майонеза.