Wash the meat. Peel and wash the onion. Rinse the dill under running water. Boil the eggs in advance.
Вымойте мясо. Очистите и вымойте луковицу. Промойте укроп под проточной водой. Сварите заранее яйца.
Start cooking chicken broth with eggs. To do this, place the meat in a saucepan and pour cold water. Add salt and whole onion. Place on high heat. After 10 minutes it will boil. Skim off the foam and turn the heat to low. Cook for 60 minutes.
Начните варить куриный бульон с яйцом. Для этого поместите мясо в кастрюлю и налейте холодную воду. Добавьте соль и целую луковицу. Поставьте на сильный огонь. Через 10 минут он закипит. Снимите пену, сделайте огонь медленным. Варите 60 минут.
Prepare the eggs. Peel them and cut into slices.
Подготовьте яйца. Очистите их и нарежьте на дольки.
Finish preparing the egg broth. Remove the chicken, remove the meat from the bone and return it to the pan. The broth is ready. When serving, add the egg directly to the bowl.
Закончите приготовление яичного бульона. Выньте курицу, отделите мясо от кости и верните его обратно в кастрюлю. Бульон готов. При подаче яйцо добавить прямо в пиалу.