Place all your cooking ingredients conveniently on the work surface.
На рабочую поверхность разложите удобно все продукты для готовки.
Take the onion and chop it into cubes with a knife, and grate the carrots.
Возьмите репчатый лук и измельчите его ножом на рубики, а морковь натрите.
Cut the olives in half.
Разрежьте оливки пополам.
Grate the pickled cucumbers on a coarse grater.
Натрите на крупной терке соленые огурцы.
Boil the meat in a saucepan in which you will later prepare the soup.
Отварите мясо в кастрюле, в которой в дальнейшем будете готовить суп.
In a frying pan you need to fry the onion until golden.
В сковороде нужно обжарить лук до золотистости.
Add grated carrots and cucumbers to it. And also tomato paste with sugar.
К нему же отправьте тертую морковь и огурцы. А также томатную пасту с сахаром.
At this stage it is important to mix everything evenly. The vegetables should soften and be saturated with tomato paste. Leave them to simmer for 10 minutes.
На этом этапе важно все равномерно перемешать. Овощи должны размягчиться и напитаться томатной пастой. Оставьте их тушиться на 10 минут.
Boil the pearl barley. When the water boils, cook it for another 20 minutes.
Отварите перловку. Когда вода закипит, варите её еще 20 минут.
Cut the previously boiled meat into pieces and add to the barley.
Ранее отваренное мясо нарежьте на кусочки и добавьте к перловке.
Combine the contents of the pan with the frying pan.
Соединяем содержимое кастрюли со сковородой.
Throw in the chopped olives.
Туда же закиньте порезанные оливки.
Add salt, spices and cook the soup for another 5-10 minutes. Bon appetit!
Добавьте соль, специи и варите суп еще 5-10 минут. Приятного аппетита!
When serving, sprinkle some black pepper for flavor.
При подаче посыпьте порционно черный перец для аромата.