Check all the necessary ingredients, wash the carrots and herbs, peel the carrots and onions, prepare the work surface.
Проверьте все необходимые ингредиенты, помойте морковь и зелень, очистите от кожуры морковь и репчатый лук, подготовьте рабочую поверхность.
Cut the onion into half rings. Grate the carrots on a coarse grater. Chop the garlic.
Лук порежьте полукольцами. Морковь натрите на крупной терке. Нарежьте чеснок.
Place the onions and carrots in a preheated frying pan with vegetable oil. Fry the onions and carrots for 5-7 minutes.
Выложите лук и морковь на предварительно разогретую сковороду с добавлением растительного масла. Обжарьте лук и морковь в течение 5-7 минут.
Place canned beans and roasted carrots and onions in a blender. Add garlic, parsley, salt and pepper to taste. Beat the pate with a blender until smooth.
Сложите консервированную фасоль и поджарку из моркови и лука в блендер. Добавьте чеснок, петрушку, соль и перец по вкусу. Взбейте блендером паштет до однородности.
Place the pate into portioned plates and serve. Bon appetit!
Выложите паштет в порционные тарелки и подавайте к столу. Приятного аппетита!
Spread the bean pate onto lightly toasted pieces of bread and garnish the sandwiches with fresh herbs and cherry tomatoes.
Намажьте паштетом из фасоли слегка поджаренные кусочки хлеба, украсьте бутерброды свежей зеленью и помидорами черри.