Wash and peel the vegetables.
Промойте и очистите овощи.
Chop onions and carrots.
Измельчите лук и морковь.
Boil the beef until tender for 40-50 minutes.
Отварите говядину до готовности в течение 40-50 минут.
Heat a frying pan with vegetable oil. Add onions and carrots. Fry for 5-7 minutes until golden.
Разогрейте сковороду с растительным маслом. Выложите лук и морковь. Жарьте 5-7 минут до золотистости.
Place all ingredients in a blender bowl, add salt and pepper. Grind until smooth.
Все ингредиенты сложите в чашу блендера, посолите и поперчите. Измельчите до однородной массы.
Transfer the pate into serving bowls. Bon appetit!
Переложите паштет в порционные тарелки. Приятного аппетита!
Make sandwiches with meat pate. Place them on lettuce leaves or arugula and garnish with cherry tomatoes.
Приготовьте с мясным паштетом бутерброды. Выложите их на листья салата или рукколу, украсьте помидорами черри.