Check all the necessary ingredients, wash and peel the vegetables, prepare the work surface.
Проверьте все необходимые ингредиенты, помойте и очистите овощи, подготовьте рабочую поверхность.
Grate the carrots on a coarse grater. Chop the onion.
Натрите морковь на крупной терке. Нарежьте репчатый лук.
Slice the pink salmon.
Нарежьте горбушу.
Place chopped onions in a frying pan preheated with vegetable oil. Add carrots to the onions. Fry the vegetables for 5-7 minutes until golden brown and characteristic aroma.
На предварительно разогретую с растительным маслом сковороду выложите нарезанный репчатый лук. Добавьте к луку морковь. Обжарьте овощи в течение 5-7 минут до золотистого цвета и характерного аромата.
Fry the chopped pink salmon until cooked for 10 minutes.
Обжарьте до готовности нарезанную горбушу в течение 10 минут.
Place the roast, pink salmon, butter, salt and pepper to taste in a blender bowl. Grind the ingredients until smooth.
Сложите поджарку, горбушу, сливочное масло, соль и перец по вкусу в чашу блендера. Измельчите ингредиенты до однородности.
Divide the pink salmon pate among serving plates. Bon appetit!
Разложите паштет из горбуши по порционным тарелкам. Приятного аппетита!
Prepare toast with pink salmon pate and garnish with cherry tomatoes.
Приготовьте тосты с паштетом из горбуши и украсьте их помидорками черри.