For convenience, place all the vegetables and mushrooms on the table. The champignons need to be washed and cleaned of dirt. It is also better to boil the eggs in advance.
Для удобства выложите все овощи и грибы на стол. Шампиньоны нужно помыть и очистить от грязи. А также лучше заранее отварить яйца.
Chop the onion and grate the carrots.
Порежьте лук и натрите морковь.
Cut the mushrooms into thin slices, and the eggs can be cut into any shape.
Нарежьте шапиньоны на тонкие слайсы, а яйца можно порезать в произвольной форме.
Fry the champignons in oil.
Пожарьте шампиньоны на масле.
Put the mushrooms to cool and fry the onions and carrots in the same pan. The onion should be fried until translucent.
Положите грибы охлаждаться и на этой же скороводе обжарьте лук и морковь. Лук нужно жарить до полупрозрачности.
Place mushrooms, parsley, eggs, butter, salt and pepper into a blender.
Положите в блендер грибы, пережарку, яйца, сливочное масло, соль и перец.
You need to grind everything to get a homogeneous mass. Place the pate in a bowl or other container where it will be convenient to take it from.
Нужно все измельчить, чтобы получилась однородная масса. Паштет переложите в пиалу или другую емкость, откуда его удобно будет брать.
Spread the chilled pate over the surface of the bread and serve for breakfast, as a first or second course. Bon appetit!
Охлажденный паштет распределите по поверхности хлеба и подавайте на завтрак, к первому или второму блюду. Приятного аппетита!
Garnish sandwiches with arugula and cherry tomatoes, for example.
Украсьте бутерброды, например, рукколой и помидорками черри.