Measure out the required amount of ingredients and place them on the table for easy preparation. Wash the champignons well, remove any dirt from the caps. Wash and peel the onions and carrots. Wash and boil the eggs.
Отмерьте необходимое количество ингредиентов и выложите их на стол для удобства приготовления. Хорошо помойте шампиньоны, очистите шляпки от грязи. Помойте и почистите лук и морковь. Помойте и отварите яйца.
Cut the onion into half rings. Grate the carrots on a coarse grater.
Лук порежьте полукольцами. Морковь натрите на крупной терке.
Cut the champignons into slices. Cut boiled and cooled eggs into arbitrary pieces.
Шампиньоны нарежьте слайсами. Отваренные и охлажденные яйца порежьте на произвольные куски.
Heat a frying pan with a small amount of vegetable oil, add the chopped champignons and fry until tender.
Раскалите сковороду с небольшим количеством растительного масла, выложите порезанные шампиньоны и обжарьте до готовности.
Transfer the champignons to a plate, heat the pan again with a little oil and fry the onion until translucent, then add the carrots and fry until tender, stirring occasionally.
Переложите шампиньоны на тарелку, снова раскалите сковороду с небольшим количеством масла и обжарьте лук до прозрачности, затем добавьте морковь и жарьте до готовности, периодически перемешивая.
Place mushrooms, overcooked eggs, butter into the chopper bowl, add salt and pepper to taste.
В чашу измельчителя выложите грибы, пережарку, яйца, сливочное масло, посолите, поперчите по вкусу.
Grind the contents until smooth so that there are no lumps left. Transfer the pate into a convenient container and serve or put it in the refrigerator for storage.
Измельчите содержимое до однородной массы, чтобы не осталось комочков. Переложите паштет в удобную емкость и подавайте к столу или уберите в холодильник для хранения.
A very tasty combination of mushroom pate with fresh crispy baguette (it can also be fried in a dry frying pan) and fresh herbs with vegetables - for example, arugula and cherry tomatoes. Bon appetit!
Очень вкусное сочетание грибного паштета со свежим хрустящим багетом (его также можно поджарить на сухой сковороде) и свежей зеленью с овощами – например, рукколой и помидорками черри. Приятного аппетита!