Rinse the chicken thoroughly. Peel and wash the vegetables. Grate the carrots on a coarse grater. Rinse raw rice 3-4 times. Chop the greens.
Тщательно промойте курицу. Очистите и помойте овощи. Натрите морковь на крупной терке. Промойте сырой рис 3-4 раза. Нарежте зелень.
Cook chicken broth with rice. To do this, pour water into a saucepan and put it on fire. Wait 10 minutes for the water to boil. Place the bird, onion and carrots in the pan. Add salt and seasoning. Cook the bird for 50 minutes over low heat.
Сварите куриный бульон с рисом. Для этого налейте в кастрюлю воду и поставьте на огонь. Подождите 10 минут, пока вода закипит. Опустите в кастрюлю птицу, луковицу и морковь. Добавьте соль и приправу. Варите птицу 50 минут на небольшом огне.
Boil the rice in a separate pan. To do this, pour 450 ml of water, add half a teaspoon of salt, rice and put on fire. Cook for 20-25 minutes over low heat. The water should boil away. Rinse the rice and set aside until you serve the broth.
Отварите рис в отдельной кастрюле. Для этого налейте 450 мл воды, добавьте половину чайной ложки соли, рис и поставьте на огонь. Готовьте 20-25 минут на медленном огне. Вода должна выкипеть. Промойте рис и отложите до подачи бульона.
Finish cooking the soup. To do this, remove the chicken and onions from the pan and separate the meat from the bones. Now get ready to serve. Rice soup with broth should be poured into bowls, placing the ingredients on the bottom and filling with broth.
Завершите готовить суп. Для этого выньте курицу и лук из кастрюли и отделите мясо от костей. Теперь приготовьтесь к подаче. Рисовый суп на бульоне нужно разлить по тарелкам, выложив на дно ингредиенты и залив бульоном.