Place all ingredients on the table for easy preparation. Wash the vegetables and chicken breast.
Выложите все ингредиенты на стол для удобства приготовления. Овощи и куриную грудку помойте.
Peel the potatoes and cut them into cubes. Peel the carrots and cut them into half rings. Peel the onion and chop finely. Finely chop the fresh parsley.
Очистите картофель и нарежьте его кубиками. Очистите морковь и нарежьте ее полукольцами. Репчатый лук очистите и мелко нарежьте. Мелко нарежьте свежую петрушку.
Place chicken breast and chopped vegetables in a pan. Add salt and pepper to taste. Fill the ingredients with water and put on fire.
Сложите в кастрюлю куриную грудку и нарезанные овощи. Добавьте соль и перец по вкусу. Залейте ингредиенты водой и поставьте на огонь.
Boil the soup until the chicken breast is done. Then remove the chicken and cut it into cubes.
Варите суп до готовности куриной грудки. Затем достаньте курицу и нарежьте ее кубиками.
Place the chicken breast pieces back into the broth and add the chopped parsley.
Положите кусочки куриной грудки обратно в бульон, добавьте нарезанную петрушку.
Serve the soup to the table in portioned bowls.
Подавайте суп к столу в порционных тарелках.