Place all ingredients on the table for easy preparation. Wash the vegetables and chicken breast.
Выложите все ингредиенты на стол для удобства приготовления. Овощи и куриную грудку помойте.
Peel the potatoes and cut them into cubes. Peel the carrots and cut them into half rings. Peel the onion and chop finely. Finely chop the fresh parsley.
Очистите картофель и нарежьте его кубиками. Очистите морковь и нарежьте ее полукольцами. Репчатый лук очистите и мелко нарежьте. Мелко нарежьте свежую петрушку.
Place chicken breast and chopped vegetables in a pan. Add salt and pepper to taste. Fill the ingredients with water and put on fire.
Сложите в кастрюлю куриную грудку и нарезанные овощи. Добавьте соль и перец по вкусу. Залейте ингредиенты водой и поставьте на огонь.
Boil the soup until the chicken breast is done. Then remove the chicken and cut it into small pieces.
Варите суп до готовности куриной грудки. Затем достаньте курицу и нарежьте ее на мелкие кусочки.
Grind the remaining vegetables in the broth with an immersion blender.
Измельчите овощи, оставшиеся в бульоне, погружным блендером.
Pour the puree soup into serving bowls. Top with chicken breast pieces and chopped parsley.
Разлейте суп-пюре по порционным тарелкам. Сверху выложите кусочки куриной грудки и нарезанную петрушку.