Prepare all ingredients.
Подготовьте все ингредиенты.
Carefully, without mixing the white and yolk, break the egg into a small container.
Аккуратно, не смешивая белок и желток, разбейте яйцо в небольшую емкость.
Put the water to boil. When the water boils, pour vinegar into it. Stir the water until a light vortex forms. Pour the chicken egg into the center of the funnel.
Поставьте кипятиться воду. Когда вода закипит, влейте в нее уксус. Размешайте воду до образования легкой воронки. В центр воронки вылейте куриное яйцо.
Boil the poached egg for 3-4 minutes.
Варите яйцо пашот 3-4 минуты.
Using a slotted spoon, carefully remove the egg from the water. Wait for excess water to drain from it. Place chopped lettuce, tomato slices and poached egg on a salad plate. Add salt, pepper and vegetable oil to taste. Bon appetit!
Аккуратно выньте шумовкой яйцо из воды. Дождитесь, когда с него стечет лишняя вода. Выложите на салатную тарелку нарезанный салат, дольки помидора и яйцо пашот. Добавьте соль, перец и растительное масло по вкусу. Приятного аппетита!