Prepare all ingredients.
Подготовьте все ингредиенты.
Cut the hot dog buns in half lengthwise. Cut the gherkins into small pieces. Finely chop the onion. Finely chop the iceberg lettuce. Finely chop the parsley.
Надрежьте булочки для хот-догов вдоль пополам. Корнишоны нарежьте небольшими кусочками. Мелко нарежьте репчатый лук. Тонко нашинкуйте салат айсберг. Мелко порубите петрушку.
Mix onions, gherkins and grainy mustard.
Смешайте репчатый лук, корнишоны и зернистую горчицу.
Toast hot dog buns in a dry frying pan.
Поджарьте булочки для хот-догов на сухой сковороде.
Fry the sausages in a dry frying pan over medium heat.
Обжарьте сосиски на сухой сковороде на среднем огне.
Place finely shredded iceberg lettuce inside each bun. Place a mixture of onions, gherkins and grainy mustard on top of the iceberg. Place fried sausages on top. Drizzle the hot dogs with ketchup and mustard to taste.
Внутрь каждой булочки выложите тонко нашинкованный салат айсберг. Сверху на айсберг выложите смесь из лука, корнишонов и зернистой горчицы. Сверху выложите обжаренные сосиски. Полейте хот-доги кетчупом и горчицей по вкусу.
Sprinkle hot dogs with chopped parsley. The hot dogs are ready. Bon appetit!
Посыпьте хот-доги рубленой петрушкой. Хот-доги готовы. Приятного аппетита!