Peel the onions and garlic. Rinse the beef with cold water. For khinkal, you can take any part of the bull, for example, shoulder, tenderloin or sirloin. Prepare the remaining ingredients.
Очистите репчатый лук и чеснок. Говядину ополосните холодной водой. Для хинкала вы можете взять любую часть бычка, например, лопатку, вырезку или оковалок. Подготовьте остальные ингредиенты.
Place the beef in cold water and put it on the fire. Add 2 whole peeled onions, 5 cloves of garlic, bay leaf and black peppercorns. Salt the broth to taste. Simmer the broth over low heat for 1.5-2 hours, periodically skimming off the foam.
Опустите говядину в холодную воду и поставьте на огонь. Добавьте 2 целые очищенные луковицы, 5 зубчиков чеснока, лавровый лист и черный перец горошком. Посолите бульон по вкусу. Варите бульон на медленном огне 1,5-2 часа, периодически снимая пенку.
Pour milk into a deep bowl. Add a pinch of salt, baking powder and wheat flour. Knead the dough.
В глубокую миску влейте молоко. Добавьте щепотку соли, разрыхлитель и пшеничную муку. Замесите тесто.
Roll out the finished dough to a thickness of 5 mm. Cut the dough into small squares.
Готовое тесто раскатайте до толщины 5 мм. Нарежьте тесто на небольшие квадраты.
When the broth is cooked, remove the onion and meat from it. Place the dough into the broth and cook for 5-7 minutes until done. Remove the boiled dough with a slotted spoon.
Когда бульон сварится, выньте из него лук и мясо. Отправьте тесто в бульон и варите 5-7 минут до готовности. Отварное тесто достаньте шумовкой.
Cut the boiled beef into small cubes. Chop 2 cloves of garlic. Chop the parsley.
Нарежьте отварную говядину небольшими кубиками. Измельчите 2 зубчика чеснока. Нарубите петрушку.
Mix sour cream, chopped garlic and parsley. Place the dough, beef and sour cream and garlic sauce on a plate. Garnish the dish with chopped herbs. Serve beef broth with khinkal. Bon appetit!
Смешайте сметану, измельченный чеснок и петрушку. Выложите на тарелку тесто, говядину и сметанно-чесночный соус. Украсьте блюдо рубленой зеленью. Подайте к хинкалу говяжий бульон. Приятного аппетита!