Prepare all ingredients.
Подготовьте все ингредиенты.
Boil water, salt it and place the tuna fillet in it. Boil the fish until done, about 7-10 minutes.
Вскипятите воду, посолите ее и опустите в нее филе тунца. Отварите рыбу до готовности примерно 7-10 минут.
Using a fork, shred the boiled fish in a separate bowl. Add lemon juice, salt and black pepper to the tuna. Add cream cheese and mix all ingredients well.
С помощью вилки измельчите отварную рыбу в отдельной миске. Добавьте к тунцу лимонный сок, соль и черный перец. Добавьте творожный сыр и хорошо перемешайте все ингредиенты.
Toast slices of toasted bread. Spread tuna riet on one slice of bread. Place a few leeks on the riet and top with a second slice of toasted bread.
Поджарьте ломтики тостового хлеба. Смажьте один ломтик хлеба риетом из тунца. Положите на риет несколько колец лука-порея и накройте сверху твторым ломтиком тостового хлеба.
Cut the sandwich diagonally. Ready. Bon appetit!
Разрежьте сэндвич по диагонали. Готово. Приятного аппетита!
Add pieces of sun-dried tomatoes or capers, as well as dill or any other herbs to the riet. Add a few cucumber slices to your sandwich.
Добавьте в риет кусочки вяленых томатов или каперсы, а также укроп или любую другую зелень. В сэндвич положите несколько ломтиков огурца.