Prepare all ingredients. Rinse the avocado, lime and vegetables.
Приготовьте все ингредиенты. Промойте авокадо, лайм и овощи.
Peel the cucumber, remove seeds and pulp and cut into cubes. Cut the cherry tomatoes in half. Peel the avocado. Cut the peeled avocado into thin slices. Cut the salmon fillet into large cubes.
Очистите огурец от шкурки, удалите семена и мякоть и нарежьте кубиками. Разрежьте пополам помидоры черри. Очистите авокадо от шкурки. Очищенный авокадо нарежьте тонкими дольками. Крупными кубиками нарежьте филе лосося.
For the sauce, mix mayonnaise and tom yum paste.
Для соуса смешайте майонез и пасту том ям.
In a separate container, mix soy sauce, sesame oil and lime juice.
В отдельной емкости смешайте соевый соус, кунжутное масло и сок лайма.
Place the boiled rice on a plate and pour over the apple cider vinegar. Mix thoroughly.
Выложите отварной рис в тарелку, полейте яблочным уксусом. Тщательно перемешайте.
Transfer the rice to a serving plate. Drizzle the soy sauce dressing over the rice. Place the remaining ingredients around the rice: cucumber, cherry tomatoes, avocado, chuka lettuce, pickled ginger, mayonnaise dressing. Place the chopped salmon fillet in the center of the rice. Garnish the dish with sesame seeds, thinly sliced nori sheets and green onions.
Переложите рис в тарелку для подачи блюда. Полейте рис заправкой из соевого соуса. Вокруг риса выложите остальные ингредиенты: огурец, помидоры черри, авокадо, салат чука, маринованный имбирь, майонезную заправку. В центр на рис выложите нарезанное филе лосося. Украсьте блюдо кунжутом, тонко нарезанными листами нори и перьями зеленого лука.
Serve the salad as an addition to your dinner table or as a stand-alone dish! Bon appetit!
Подавайте салат в дополнение к обеденному столу или же, как самостоятельное блюдо! Приятного аппетита!