Peel the garlic. Pour water into a saucepan, add salt and put on fire. Prepare the remaining ingredients.
Очистите чеснок. Налейте воду в кастрюлю, посолите и поставьте на огонь. Подготовьте остальные ингредиенты.
Cut the garlic into thin slices. Remove the seeds from the chili pepper and chop it.
Нарежьте тонкими пластинками чеснок. Удалите семена из перца чили и нарежьте его.
Place penne pasta in water and cook for 5-7 minutes until al dente. Place the finished pasta in a colander.
Опустите пасту пенне в воду и отварите 5-7 минут до состояния «аль денте». Готовую пасту откиньте на дуршлаг.
Heat olive oil in a frying pan. Sauté the garlic and chili peppers over medium heat for 1-2 minutes. Add tomatoes in their own juice to the pan, stir and simmer until thickened.
Разогрейте оливковое масло в сковороде. Обжарьте чеснок и перец чили на среднем огне 1-2 минуты. Добавьте в сковороду томаты в собственном соку, перемешайте и тушите до загустения.
Add cooked penne pasta. Stir and simmer for another 1-2 minutes until the sauce coats the pasta. Place penne arabiata on a plate and garnish with basil leaves. Bon appetit!
Добавьте отварную пасту пенне. Перемешайте и потушите еще 1-2 минуты, чтобы соус покрыл пасту. Выложите пенне арабьята на тарелку и украсьте листьями базилика. Приятного аппетита!
Serve grated Parmesan over pasta.
Подайте к пасте тертый пармезан.