Rinse the turkey meat. Peel the vegetables and wash them. Rinse the greens under running water. Coarsely chop the carrots and onions, and chop the parsley with a knife.
Промойте мясо индейки. Очистите овощи и вымойте их. Зелень ополосните под проточной водой. Крупно нарежьте морковь и лук, а зелень петрушки измельчите ножом.
Start making turkey broth. To do this, place the meat in a saucepan and add two liters of cold water. Add salt. Place on the stove and bring to a boil. Skim off the foam.
Приступите к приготовлению бульона из индейки. Для этого положите мясо в кастрюлю и залейте двумя литрами холодной воды. Добавьте соль. Поставьте на плиту и доведите до кипения. Снимите пену.
Cook turkey for 60 minutes.
Варите индейку на протяжении 60 минут.
Add onions and carrots. Leave the pan on low heat for another 30 minutes.
Добавьте лук и морковь. Оставьте кастрюлю на медленном огне еще на 30 минут.
Strain the broth. To do this, remove the meat and vegetables from it and pour into another clean pan through a sieve or cheesecloth. That's it. Now you know how to cook turkey broth.
Процедите бульон. Для этого выньте из него мясо и овощи и перелейте в другую чистую кастрюлю через сито или марлю. Вот и все. Теперь вы знаете, как сварить бульон из индейки.
To make the presentation beautiful, pour the broth into special large mugs. Add fresh herbs. You can serve poultry and carrots on a separate plate. Place them on lettuce leaves. Remove the onion.
Чтобы подача была красивой, налейте бульон в специальные большие кружки. Добавьте свежую зелень. На отдельной тарелке можно подать мясо птицы и морковь. Выложите их на листья салата. Лук уберите.