Wash the cherry tomatoes. Prepare the remaining ingredients.
Помойте помидоры черри. Подготовьте остальные ингредиенты.
Cut the cherry tomatoes into quarters and place in a salad bowl. Cut half the avocado, peel and remove the pit. Cut the avocado into cubes and place in a salad bowl.
Нарежьте на четвертинки помидоры черри и переложите в салатницу. Отрежьте половину авокадо, очистите и удалите косточку. Нарежьте авокадо кубиками и переложите в салатницу.
Prepare the dressing. To do this, mix honey, soy sauce, lemon juice and Dijon mustard until smooth.
Приготовьте заправку. Для этого до однородности смешайте мед, соевый соус, лимонный сок и дижонскую горчицу.
Rinse the quinoa with cold water and then drain in a sieve. Pour cold water over the quinoa in a 1:2 ratio and add a little salt. Place the pot of quinoa on the stove and bring the water to a boil. Cover the quinoa with a lid and cook until tender over low heat for 10-15 minutes.
Промойте киноа холодной водой, а затем откиньте на сито. Залейте киноа холодной водой в соотношении 1:2 и немного посолите. Поставьте кастрюлю с киноа на плиту и доведите воду до кипения. Накройте киноа крышкой и варите до готовности на маленьком огне в течение 10-15 минут.
Add the finished quinoa to the cherry tomatoes and avocado. Dress the salad. Add chopped iceberg lettuce and toss to coat. Quinoa salad is ready. Bon appetit!
Готовое киноа добавьте к помидорам черри и авокадо. Заправьте салат. Добавьте нарезанный салат айсберг и перемешайте. Салат с киноа готов. Приятного аппетита!
Add mini corn or green beans to your salad. Garnish the salad with spinach or chard leaves.
Добавьте в салат мини-кукурузу или стручковую фасоль. Украсьте салат листьями шпината или мангольда.