Check all the necessary ingredients, rinse the dried apricots and raisins, prepare the work surface.
Проверьте все необходимые ингредиенты, промойте курагу и изюм, подготовьте рабочую поверхность.
Cut dried apricots into small cubes.
Нарежьте мелкими кубиками курагу.
Rinse the quinoa with cold water and then drain.
Промойте киноа холодной водой, а затем слейте воду.
Boil milk and reduce heat. Add quinoa and stir. Cook the porridge over low heat for 10 minutes. Add dried apricots, raisins, salt, sugar and butter to the porridge. Stir and cook the porridge for another 8-10 minutes under the lid.
Вскипятите молоко и убавьте огонь. Добавьте киноа и перемешайте. Варите кашу на небольшом огне 10 минут. Добавьте в кашу курагу, изюм, соль, сахар и сливочное масло. Перемешайте и варите кашу еще 8-10 минут под крышкой.
Divide the porridge into serving bowls, add butter and serve. Bon appetit!
Разложите кашу по порционным тарелкам, добавьте сливочное масло и подавайте к столу. Приятного аппетита!
Garnish the quinoa porridge with grated chocolate.
Украсьте кашу из киноа тертым шоколадом.