Prepare the vegetables. If you are using chicken liver, simply rinse it before cooking. Beef should be soaked for two hours and removed from the film.
Подготоьте овощи. Если вы используете куриную печень, достаточно просто промыть ее перед готовкой. Говяжью следует замочить на два часа и очистить от пленки.
Cut the liver into medium pieces. Cut the onion into small cubes, grate the carrots on a grater with large holes.
Нарежьте печень средними кусочками. Нарежьте лук мелкими кубиками, морковь натрите на терке с крупными отверстиями.
Place a frying pan with vegetable oil on the fire. Fry onions and carrots.
Поставьте сковороду с растительным маслом на огонь. Пожарьте лук и морковь.
Fry the liver well. Add salt and pepper to taste. Add butter, milk, fried onions and carrots to the liver. Stir and simmer over low heat for 5 minutes.
Хорошо прожарьте печень. Добавьте соль и перец по вкусу. Добавьте к печени сливочное масло, молоко, обжаренные лук и морковь. Перемешайте и тушите на медленном огне 5 минут.
Transfer the ingredients to a blender and blend until smooth. The pate is ready.
Переложите ингредиенты в блендер и измельчите до однородности. Паштет готов.
The appetizer can be decorated with fresh herbs.
Закуску можно украсить свежей зеленью.