Rinse vegetables and chicken liver.
Промойте овощи и куриную печень.
Peel the onions and carrots. Finely chop the onions and chop the carrots using a coarse grater. Cut the chicken liver in half.
Очистите лук и морковь. Мелко нарежьте репчатый лук, а морковь измельчите с помощью крупной терки. Куриную печень разрежьте пополам.
Fry the chopped vegetables in heated vegetable oil until tender.
На разогретом растительном масле обжарьте измельченные овощи до готовности.
Fry the liver until cooked. Salt and pepper to taste, add butter, milk and fried vegetables. Stir. Simmer for 5 minutes over low heat.
Обжарьте печень до готовности. Посолите и поперчите по вкусу, добавьте сливочное масло, молоко и обжаренные овощи. Перемешайте. Тушите 5 минут на маленьком огне.
Place the contents of the pan into a blender and bring to a paste.
Выложите содержимое сковороды в блендер и доведите до пастообразного состояния.
Garnish the sandwiches with chopped green onions.
Украсьте бутерброды нарезанным зеленым луком.