Before cooking, soak the liver in cold water for about two hours. Peel the vegetables.
Перед готовкой вымачивайте печень в холодной воде примерно два часа. Очистите овощи.
Chop the onion. Carrots can be grated on a coarse grater. Clean the liver from films and chop into small pieces.
Измельчите лук. Морковь можно натереть на крупной терке. Печень очистите от пленок и некрупно нарежьте.
Heat a frying pan with vegetable oil and fry the vegetables until soft.
Разогрейте сковороду с растительным маслом и обжарьте овощи до мягкости.
Boil beef liver. To do this, put it in a saucepan, fill it with water and put it on the fire. Cook for approximately 10 minutes.
Сварите говяжью печень. Для этого выложите ее в кастрюлю, залейте водой и поставьте на огонь. Готовьте примерно 10 минут.
Place the liver in a frying pan and fry on both sides until cooked. The liver should be cooked inside. Add butter and stir.
Выложите печень на сковороду и обжарьте с двух сторон до готовности. Печень должна быть прожарена внутри. Добавьте сливочное масло и перемешайте.
Place all ingredients in a blender and grind to a paste. Serve the finished pate with bread.
Выложите все ингредиенты в блендер и измельчите до состояния пасты. Готовый паштет подавайте к столу с хлебом.