Place all ingredients on the table for easy preparation.
Выложите все ингредиенты на стол для удобства приготовления.
Peel the garlic, cut the cloves in half. Coarsely chop the dill.
Очистите чеснок, разрежьте зубчики пополам. Крупно нарежьте укроп.
Remove the skin from the piece of lard by carefully trimming it with a knife. Rinse under cold running water, dry on a paper towel and cut the lard into small pieces for further processing.
Удалите с куска сала шкурку, аккуратно подрезая ее ножом. Промойте под струей холодной воды, просушите на бумажном полотенце и нарежьте сало на небольшие куски для дальней обработки.
Place lard, garlic, dill, salt and pepper in a blender. Grind all ingredients to a smooth paste. Serve lard pate with black bread for first courses.
Положите сало, чеснок, укроп, соль и перец в блендер. Измельчите все ингредиенты до состояния однородной пасты. Подавайте паштет из сала с черным хлебом к первым блюдам.