Prepare all ingredients. Rinse your liver. Wash and peel the vegetables.
Подготовьте все ингредиенты. Промойте печень. Помойте и очистите овощи.
Finely chop the onions and carrots. Cut the liver into large pieces.
Мелко нарежьте репчатый лук и морковь. Крупными кусочками нарежьте печень.
Take a deep frying pan, grease it with vegetable oil and place chopped onions and carrots on it. Stir in onions and carrots and fry until softened.
Возьмите глубокую сковороду, смажьте ее растительным маслом и выложите на нее нарезанный репчатый лук и морковь. Перемешайте лук и морковь, обжаривайте их до размягчения.
Take a pan and soak the chopped liver in it for 2 hours so that it does not become bitter in the future.
Возьмите кастрюлю и замочите в ней нарезанную печень на 2 часа, чтобы в дальнейшем она не горчила.
Take a deep frying pan, grease it with olive oil and fry the liver cut into pieces. 20-25 minutes after frying, add butter to the pan and continue frying for another 10-15 minutes.
Возьмите глубокую сковороду, смажьте ее оливковым маслом и обжарьте нарезанную кусочками печень. Спустя 20-25 минут после обжарки добавьте сливочное масло в сковороду и продолжайте обжаривать еще 10-15 минут.
Take a blender container, add fried carrots and onions into it. Place the fried liver there. Mix all ingredients using a blender. Add salt and ground black pepper to taste.
Возьмите емкость блендера, сложите в нее обжаренную морковь и репчатый лук. Туда же положите обжаренную печень. Перемешайте все ингредиенты с помощью блендера. Добавьте соль и черный молотый перец по вкусу.
Place the pate in a nice deep plate for serving. Finely chop the green onions and sprinkle them on top of your dish. Serve with fresh bread. Bon appetit!
Выложите паштет в красивую глубокую тарелку для подачи. Мелко нарежьте зеленый лук и посыпьте им сверху ваше блюдо. Подавайте на стол со свежим хлебом. Приятного аппетита!