Wash the champignons. Peel the pumpkin or pepper, wash it and cut it into large cubes. Cut the meat into thin slices. Thread vegetables, mushrooms and meat onto wooden skewers, alternating between foods. Peel the onion and garlic. Chop them with a knife. Garlic can be passed through a press.
Помойте шампиньоны. Тыкву или перец очистите, помойте и нарежьте крупными кубиками. Мясо нарежьте тонкими ломтиками. Нанизайте овощи, грибы и мясо на деревянные шампуры, чередуя продукты. Очистите лук и чеснок. Измельчите их ножом. Чеснок можно пропустить через пресс.
Start preparing the meat broth. To do this, pour water into a saucepan and put it on fire. The water will boil in about 5 minutes. Add salt, as well as chopped onion and garlic. Cook for 5 minutes.
Начните готовить мясной бульон. Для этого налейте в кастрюлю воду и поставьте ее на огонь. Вода закипит примерно через 5 минут. Добавьте соль, а также измельченный лук и чеснок. Варите 5 минут.
Prepare the remaining ingredients. To do this, place skewers in boiling water. This must be done carefully so as not to get burned. Reduce heat. Cook until done. If the recipe used chicken, then 20 minutes, if beef - 30-40 minutes.
Приготовьте остальные ингредиенты. Для этого опустите в кипящую воду шампуры. Сделать это нужно аккуратно, чтобы не обжечься. Уменьшите огонь. Варите до готовности. Если в рецепте использовалась курица, то 20 минут, если говядина — 30-40 минут.
Get ready to serve. Remove the skewers from the pan. Pour the broth into deep plates. Now you know how to prepare Modern broth.
Приготовьтесь к подаче. Выньте шампуры из кастрюли. Разлейте бульон по глубоким тарелкам. Теперь вы знаете, как приготовить бульон “Модерн”.