The liver must be rinsed well before cooking. And also peel and dry the vegetables. At the same time, boil 2 chicken eggs, it is important that they are hard-boiled.
Печень обязательно нужно хорошо промыть перед готовкой. А также очистить и просушить овощи. Параллельно отварите 2 куриных яйца, важно, чтобы они были сварены вкрутую.
Cut the onions and carrots and liver into large pieces.
Нарежьте лук и морковь и печень крупными кусочками.
Fry the onions and carrots until they become soft.
Обжаривайте лук и морковь, пока они не станут мягкими.
Soak the liver in water for 2 hours. This is necessary so that it does not become bitter.
Замочите печень в воде часа на 2. Это нужно, чтобы она не горчила.
Remove the liver and fry it.
Достаньте печень и обжарьте её.
After 20 minutes, add butter to the liver and continue frying.
Минут через 20 добавьте к печени сливочное масло и продолжайте обжаривать.
Grind the liver and fried carrots and onions in a blender.
Измельчите в блендере печень и обжаренные морковь с луком.
Add the egg, salt, pepper to the blender and mix again.
Добавьте в блендер яйцо, соль, перец и перемешайте все еще раз.
To serve, chop the green onions and sprinkle over the pate. Serve with fresh bread, crackers or crispbread.
Для подачи нарежьте зеленый лук и посыпьте им паштет. Подавайте со свежим хлебом, крекером или хлебцами.