Place all ingredients on the table for convenience. Boil vegetables and meat.
Выложите все ингредиенты на стол для удобства. Отварите овощи и мясо.
Cut potatoes and meat into small cubes.
Нарежьте картофель и мясо маленькими кубиками.
Grate the carrots and beets on a medium or coarse grater. Peel the pomegranate.
Натрите морковь и свеклу на средней или крупной терке. Очистите гранат от кожуры.
Place a glass for the mold in a large plate, as shown in the photo. Start laying out the salad in layers, thoroughly coating each layer with mayonnaise. Place pomegranate in the topmost layer.
В большую тарелку поставьте стакан для формы, как показано на фото. Начните выкладывать салат слоями, хорошенько промазывая каждый слой майонезом. Самым верхним слоем выложите гранат.
You can decorate the salad with sprigs of fresh herbs. Serve with light, cool drinks.
Украсить салат можно веточками свежей зелени. Подавать с легкими, прохладными напитками.