Boil eggs and rice.
Отварите яйца и рис.
Warm the milk slightly. Add sugar and yeast, let it swell.
Немного подогрейте молоко. Добавьте сахар и дрожжи, дайте набухнуть.
Cut the eggs into small cubes and mix with rice.
Порежьте яйца мелкими кубиками и перемешайте с рисом.
Add flour and butter to the yeast. Knead the dough and cover it with a towel. Leave in a warm place for half an hour.
К дрожжам добавьте муку и масло. Замесите тесто и накройте его полотенцем. Оставьте в теплом месте на полчаса.
Divide the dough into equal balls. Roll it out. Place the filling in the middle of each and form a boat. Preheat oven to 190°C, bake for 20 minutes.
Тесто разделите на одинаковые шарики. Раскатайте. В серединку каждого выложите начинку и сформируйте лодочку. Разогрейте духовку до 190 °C, выпекайте 20 минут.
Baked goods can be decorated with fresh herbs.
Выпечку можно украсить свежей зеленью.