Wash the chicken fillet and trim off the membrane. Chop coarsely. Peel and wash the onion, cut it into 2 parts. Peel and wash the vegetables. Finely chop the carrots, garlic, and half an onion. Cut the potatoes into cubes.
Вымойте куриное филе и обрежьте пленку. Крупно нарежьте. Очистите и помойте лук, разрежьте его на 2 части. Очистите и помойте овощи. Мелко нарежьте морковь, чеснок, а также половинку луковицы. Картофель нарежьте брусочками.
Start preparing the bird for the potato broth. To do this, place the fillet in a saucepan, cover with water and place on the stove. Wait 10 minutes for the water to boil. Skim off the foam and reduce the heat. Place half an onion in the pan (or a whole one if not frying). Cook chicken soup for 20 minutes.
Начните готовить птицу для бульона с картошкой. Для этого поместите филе в кастрюлю, залейте водой и поставьте на плиту. Подождите 10 минут, пока вода закипит. Снимите пену и уменьшите огонь. Поместите в кастрюлю половину луковицы (или целую, если не делаете зажарку). Варите куриный суп 20 минут.
Prepare the roast. To do this, put a frying pan greased with vegetable oil on the fire and add chopped onion. Fry for 3 minutes. Add carrots, garlic, bay leaf, salt and spices. Stir and fry for another 3-5 minutes.
Приготовьте зажарку. Для этого поставьте на огонь сковороду, смазанную растительным маслом и добавьте измельченный лук. Обжаривайте 3 минуты. Добавьте морковь, чеснок, лавровый лист, соль и специи. Перемешайте и жарьте еще 3-5 минут.
Proceed to the last stage of cooking. To do this, add potatoes and frying to the broth. Add some salt. Turn off the stove after 10 minutes. As you can see, preparing this dish is not at all difficult.
Приступите к последнему этапу готовки. Для этого добавьте в бульон картофель и зажарку. Посолите. Выключите плиту через 10 минут. Как видите, приготовить это блюдо совсем несложно.