Wash the vegetables. Peel the eggplant. Strip the lamb from films and veins, rinse the meat and pat dry with a paper towel. Prepare the remaining ingredients.
Помойте овощи. Очистите баклажан от кожуры. Зачистите баранину от пленок и жил, ополосните мясо и промокните бумажным полотенцем. Подготовьте остальные ингредиенты.
Cut the meat into small strips. Cut the zucchini into cubes 1 cm thick. Also cut the eggplant into cubes 1 cm thick.
Нарежьте мясо небольшими полосками. Кабачок нарежьте брусочками толщиной 1 см. Баклажан также нарежьте брусочками толщиной 1 см.
Heat the vegetable oil in a frying pan and place the lamb in it. Fry the meat over medium heat for 5-7 minutes.
Разогрейте растительное масло в сковороде и выложите в нее баранину. Обжарьте мясо на среднем огне 5-7 минут.
Add eggplant and zucchini to the pan. Salt and pepper the dish to taste. Add dry herbs and stir. Fry the lamb with vegetables for another 5-7 minutes until cooked.
Добавьте в сковороду баклажан и кабачок. Посолите и поперчите блюдо по вкусу. Добавьте сухие травы и перемешайте. Жарьте баранину с овощами еще 5-7 минут до готовности.
Chop the cilantro and add to the meat and vegetables. Stir. Lamb with vegetables is ready. Bon appetit.
Порубите кинзу и добавьте к мясу и овощам. Перемешайте. Баранина с овощами готова. Приятного аппетита.
Add bell pepper to the dish. Garnish the finished dish with red onion rings. Serve lavash or wheat tortillas with lamb and vegetables.
Добавьте в блюдо болгарский перец. Готовое блюдо украсьте кольцами красного лука. Подайте к баранине с овощами лаваш или пшеничные лепешки.