Strip the lamb from films and veins. Rinse the meat with cold water and pat dry with a paper towel. Preheat oven to 200°C.
Зачистите баранину от пленок и жил. Ополосните мясо холодной водой и промокните бумажным полотенцем. Разогрейте духовку до 200 °С.
Sprinkle the lamb with dry herbs, salt and pepper to taste.
Посыпьте баранину сухими травами, посолите и поперчите ее по вкусу.
In a deep bowl, mix vegetable oil and adjika. Dip the lamb in the marinade and coat the meat on all sides. Leave the lamb to marinate for 1 hour, or bake immediately.
В глубокой миске смешайте растительное масло и аджику. Опустите баранину в маринад, обмажьте им мясо со всех сторон. Оставьте баранину мариноваться на 1 час, либо сразу отправьте запекаться.
Wrap the lamb in foil and place in a baking dish.
Заверните баранину в фольгу и выложите в форму для запекания.
Cut the finished lamb into slices and garnish with cilantro leaves. Serve the meat with sauce, such as tomato or tkemali.
Готовую баранину нарежьте ломтиками и украсьте листьями кинзы. Подайте к мясу соус, например, томатный или ткемали.
Serve the lamb with a salad of fresh vegetables, as well as pita bread or wheat tortillas.
Подайте к баранине салат из свежих овощей, а также лаваш или пшеничные лепешки.