Recipes / Beef in a slow cooker Говядина в мультиварке
Beef is the most popular type of meat in the world. Despite the fact that it is quite tough compared to chicken or pork, beef is valued for its taste. It is also very useful in reasonable quantities. After all, beef is rich in protein, iron, zinc, vitamins and microelements. Beef is prepared in a variety of ways, including stewing. It's very easy to do if you have a slow cooker. Place the ingredients in the bowl, set the desired program and time - a delicious dinner is ready!
Говядина остаётся самым востребованным видом мяса во всём мире. Хотя она жестче курицы или свинины, её ценят за насыщенный вкус. В разумных количествах она полезна: богата белком, железом, цинком, витаминами и микроэлементами. Говядину готовят разными способами, включая тушение. Сделать это очень просто, если есть мультиварка: кладёте ингредиенты в чашу, выбираете нужную программу и время — и вкусный ужин готов!
Steps / Шаги:
Strip the beef of veins and films. Rinse the meat with cold water and pat dry with a paper towel. Peel the carrots. Wash the leeks.
Зачистите говядину от жил и пленок. Ополосните мясо холодной водой и промокните бумажным полотенцем. Очистите морковь. Помойте лук порей.
Cut the leeks into half rings. Cut the carrots into large cubes. Cut the beef into medium-sized pieces. Chop the cilantro.
Нарежьте лук-порей полукольцами. Морковь нарежьте крупными кубиками. Говядину нарежьте кусочками среднего размера. Кинзу порубите.
Turn on the “Fry” program in the multicooker and melt the butter.
Включите программу «Жарка» в мультиварке и растопите сливочное масло.
Fry the beef for 5-7 minutes. Add leeks and carrots. Pour in soy sauce and water. Add cilantro. Mix everything.
Обжарьте говядину в течении 5-7 минут. Добавьте лук-порей и морковь. Влейте соевый соус и воду. Добавьте кинзу. Всё перемешайте.
Close the multicooker lid and set the “Stew” program and time for 1 hour. Season the finished beef stew to taste: add salt and pepper.
Закройте крышку мультиварки и выставьте программу «Тушение» и время 1 час. Готовую тушеную говядину доведите до вкуса: посолите и поперчите.
Garnish the dish with cilantro leaves and leek rings. Bon appetit!
Украсьте блюдо листьями кинзы и кольцами лука-порея. Приятного аппетита!
Serve the beef with mashed potatoes as a side dish, as well as a fresh vegetable salad.
Подайте к говядине картофельное пюре в качестве гарнира, а также салат из свежих овощей.