Peel the onions. Rinse the cilantro and dry with a paper towel. Remove membranes and veins from the lamb, rinse with cold water and pat dry with a paper towel.
Очистите репчатый лук. Ополосните кинзу и просушите с помощью бумажного полотенца. Баранину зачистите от пленок и жил, ополосните холодной водой и промокните бумажным полотенцем.
Cut the onion into half rings. Heat vegetable oil in a frying pan and fry the onion over medium heat for 5-7 minutes until golden brown.
Нарежьте репчатый лук полукольцами. Разогрейте растительное масло в сковороде и обжарьте лук на среднем огне 5-7 минут до золотистого цвета.
Cut the lamb into small pieces and add to the pan. Fry the meat on all sides for 5 minutes and add cumin, herbes de Provence, salt and pepper. Mix everything.
Нарежьте баранину небольшими кусочками и добавьте в сковороду. Обжарьте мясо со всех сторон в течении 5 минут и добавьте зиру, прованские травы, соль и перец. Все перемешайте.
Roast the lamb for about 15-20 minutes more until tender. At the very end, add chopped cilantro. Stir the dish and remove from heat. The lamb is ready. Bon appetit!
Жарьте баранину еще примерно 15-20 минут до мягкости. В самом конце добавьте рубленую кинзу. Перемешайте блюдо и снимите с огня. Баранина готова. Приятного аппетита!
Serve the lamb with pita bread and fresh vegetable salad.
Подайте к баранине лаваш и салат из свежих овощей.