Peel the potatoes, carrots and onions. Remove films and veins from the beef, rinse it with cold water and pat dry with a paper towel. Wash the mushrooms, rinse the cilantro and dry with a paper towel. Tip: Instead of meat broth, you can use chicken or vegetable broth, or replace the broth with water.
Почистите картофель, морковь и репчатый лук. Говядину зачистите от пленок и жил, ополосните ее холодной водой и промокните бумажным полотенцем. Помойте грибы, ополосните кинзу и просушите бумажным полотенцем. Совет: вместо мясного бульона вы можете взять куриный или овощной, либо замените бульон водой.
Cut the carrots into small cubes 1-1.5 cm in size. Cut the champignons into large slices. Cut the potatoes into 1.5 cm cubes. Cut the onions into quarter rings. Cut the beef into small pieces. Chop the cilantro.
Нарежьте морковь небольшими кубиками размером 1-1,5 см. Шампиньоны нарежьте крупными ломтиками. Картофель нарежьте кубиками размером 1,5 см. Репчатый лук нарежьте четверть-кольцами. Говядину нарежьте небольшими кусочками. Кинзу порубите.
Melt the butter in a thick-bottomed saucepan. Fry the beef over medium heat for 3-5 minutes.
В кастрюле с толстым дном растопите сливочное масло. Обжарьте говядину на среднем огне 3-5 минут.
Add mushrooms, onions, potatoes and carrots to the pan. Add tomato paste and cilantro. Leave a small amount of cilantro for decoration.
Добавьте в кастрюлю грибы, репчатый лук, картофель и морковь. Добавьте томатную пасту и кинзу. Небольшое количество кинзы оставьте для украшения.
Pour broth over vegetables and meat. Salt the broth a little.
Залейте овощи и мясо бульоном. Немного посолите бульон.
Bring the broth to a boil, cover the pan with a lid and simmer the dish over low heat for 30-40 minutes. Salt and pepper the dish to taste. Serve the stewed potatoes with beef, sprinkled with chopped cilantro. Bon appetit!
Доведите бульон до кипения, накройте кастрюлю крышкой и тушите блюдо на медленном огне 30-40 минут. Посолите и поперчите блюдо по вкусу. Подайте тушеный картофель с говядиной, посыпав рубленой кинзой. Приятного аппетита!
Serve fresh Borodino bread with potatoes and beef, as well as assorted pickles.
Подайте к картофелю с говядиной свежий бородинский хлеб, а также ассорти солений.