Peel onions, potatoes and carrots. Wash the mushrooms and remove any dirt. Tip: for soup, you can use either water or broth of your choice, such as vegetable or chicken.
Очистите репчатый лук, картофель и морковь. Грибы промойте и удалите загрязнения. Совет: для супа вы можете взять как воду, так и бульон по вашему вкусу, например, овощной или куриный.
Cut the potatoes into small cubes. Also cut the carrots into small cubes. Finely chop the onion. Cut the porcini mushrooms into small cubes.
Нарежьте картофель небольшими кубиками. Морковь также нарежьте небольшими кубиками. Мелко нарежьте репчатый лук. Белые грибы нарежьте небольшими кубиками.
Melt the butter in a heavy-bottomed saucepan or saucepan. Fry onions and carrots over medium heat for 5 minutes. Add mushrooms and potatoes.
В кастрюле или ковшике с толстым дном растопите сливочное масло. Обжарьте репчатый лук и морковь на среднем огне в течении 5 минут. Добавьте грибы и картофель.
Cover mushrooms and vegetables with broth or water. Cook the soup over low heat until the vegetables are ready. Add cream to the soup.
Залейте грибы и овощи бульоном или водой. Варите суп на небольшом огне до готовности овощей. Добавьте в суп сливки.
Blend the soup with a blender until smooth. Salt and pepper the soup to taste. Warm up the soup: as soon as it boils, turn it off. Serve the puree soup garnished with leek rings and green onions. Bon appetit!
Взбейте суп блендером до однородной консистенции. Посолите и поперчите суп по вкусу. Прогрейте суп: как только он закипит – выключите. Подайте суп-пюре украсив кольцами лука-порея и перышками зеленого лука. Приятного аппетита!
Serve the soup with wheat croutons and cheese.
Подайте к супу пшеничные гренки с сыром.