Rinse the chicken and pat dry with paper towels. Remove shells and intestinal veins from shrimp. Prepare the remaining ingredients.
Ополосните куриное филе и промокните бумажными полотенцами. Очистите креветки от панцирей и кишечных жил. Подготовьте остальные ингредиенты.
Cut the chicken fillet into slices 3-5 mm thick. Finely chop the parsley.
Нарежьте куриное филе ломтиками толщиной 3-5 мм. Мелко порубите петрушку.
Heat vegetable oil in a frying pan and place chicken and shrimp on it. Season shrimp and chicken with salt, black pepper and paprika. Add chopped parsley. Fry everything together over medium heat for 5-7 minutes.
Разогрейте растительное масло в сковороде и выложите на неё курицу и креветки. Приправьте креветки и курицу солью, черным перцем и паприкой. Добавьте рубленую петрушку. Обжарьте все вместе на среднем огне в течение 5-7 минут.
Pour cream into the pan. Simmer the chicken and shrimp until the sauce thickens. Garnish the finished dish with leek rings. Bon appetit!
Влейте в сковороду сливки. Тушите курицу и креветки, пока соус не загустеет. Готовое блюдо украсьте кольцами лука-порея. Приятного аппетита!
Add capers and sun-dried tomatoes to the sauce. Garnish the dish with thyme sprigs and cherry tomatoes.
Добавьте в соус каперсы и вяленые томаты. Украсьте блюдо веточками тимьяна и помидорами черри.