Before preparing the broth, the mushrooms must be cleaned and immersed in cold water. After 3-5 minutes the water needs to be replaced. Do this 2-3 times. Chop the mushrooms, but not very finely. For example, into two or three parts. Peel the onion, wash it and cut it in half.
Перед приготовлением бульона грибы нужно очистить и опустить в холодную воду. Через 3-5 минут воду нужно заменить. Сделайте так 2-3 раза. Нарежьте грибы, но не очень мелко. Например, на две-три части. Луковицу очистите, вымойте и разрежьте пополам.
Start preparing the mushroom broth from the champignons. To do this, place them in a saucepan and fill with 1 liter of water. Place the pan on the fire, place the bay leaf and onion in the water. After 5 minutes the water will boil.
Начните готовить грибной бульон из шампиньонов. Для этого поместите их в кастрюлю и залейте 1 литром воды. Поставьте кастрюлю на огонь, опустите в воду лавровый лист и лук. Через 5 минут вода закипит.
Skim off the foam and reduce the heat. Cook the broth for another 20 minutes.
Снимите пену и уменьшите огонь. Варите бульон еще 20 минут.
2-3 minutes before cooking, add salt and black pepper. Leave the dish covered to steep.
За 2-3 минуты до готовности добавьте соль и черный перец. Оставьте блюдо под крышкой, чтобы оно настоялось.
To serve it to impress your loved ones, pour the broth into beautiful bowls. Sprinkle the broth with fresh herbs to your liking or add croutons.
Для того, чтобы подача произвела впечатление на ваших близких, перелейте бульон в красивые пиалки. Посыпьте бульон свежей зеленью по своему вкусу или добавьте сухарики.