For the sauce, take any cheese of your choice, for example, Kostroma, Dutch or Russian. Prepare the remaining ingredients. Tip: if you want a more flavorful and unusual sauce, then use Maasdam cheese.
Сыр для соуса возьмите любой сыр по вашему вкусу, например, костромской, голландский или российский. Подготовьте остальные ингредиенты. Совет: если вы хотите получить более ароматный и необычный соус, то возьмите сыр маасдам.
Grate the cheese on a coarse grater. Finely chop the parsley.
Натрите сыр на крупной терке. Петрушку мелко нарубите.
Melt the butter in a frying pan over low heat. Add grated cheese to the pan. Melt it over low heat, stirring occasionally. Add sour cream and paprika to the melted cheese. Mix everything until smooth.
Растопите в сковороде на небольшом огне сливочное масло. Добавьте в сковороду тертый сыр. Растопите его на небольшом огне, периодически помешивая. Добавьте в растопленный сыр сметану и паприку. Перемешайте все до однородности.
Add chopped parsley to the sauce and stir. Season the sauce with salt to taste if necessary. Nacho cheese sauce is ready. Bon appetit!
Добавьте в соус рубленную петрушку и перемешайте. Посолите соус по вкусу, если это необходимо. Сырный соус для начос готов. Приятного аппетита!
Add chopped jalapeno or chili peppers to the sauce, as desired, as well as chopped fried mushrooms and onions.
Добавьте в соус по вашему желанию рубленый перец халапеньо или чили, а также измельченные жареные грибы с луком.