Rinse turkey fillet and pat dry with paper towel. Peel the onion and garlic. Prepare the remaining ingredients.
Ополосните филе индейки и промокните бумажным полотенцем. Очистите лук и чеснок. Подготовьте остальные ингредиенты.
Boil the tagliatelle pasta in salted water until al dente. Then drain the finished pasta in a colander.
Отварите пасту тальятелле в подсоленной воде до состояния «аль денте». Затем откиньте готовую пасту на дуршлаг.
Cut the onion into small cubes. Chop the garlic. Cut the turkey fillet into thin slices 3-4 mm thick. Finely chop the basil.
Нарежьте репчатый лук мелкими кубиками. Чеснок измельчите. Нарежьте филе индейки тонкими ломтиками толщиной 3-4 мм. Базилик мелко порубите.
Fry onions and garlic in olive oil until golden brown. Add the turkey to the pan and fry for 5 minutes until cooked through. Salt and pepper the turkey to taste.
Обжарьте репчатый лук и чеснок на оливковом масле до золотистого цвета. Добавьте в сковороду индейку и обжарьте 5 минут до готовности. Посолите и поперчите индейку по вкусу.
Pour the cream into the pan and simmer everything together for 2-3 minutes over low heat. Add boiled pasta and chopped basil to the pan.
Влейте в сковороду сливки и тушите всё вместе 2-3 минуты на небольшом огне. Добавьте в сковороду отварную пасту и рубленый базилик.
Gently stir the pasta and remove from heat. Place the pasta on a plate and top with pieces of bleu cheese. Garnish the dish with cherry tomatoes and fresh basil leaves. Bon appetit!
Аккуратно перемешайте пасту и снимите с огня. Выложите пасту в тарелку и посыпьте кусочками сыра дор-блю. Украсьте блюдо помидорами черри и листьями свежего базилика. Приятного аппетита!
Serve grated Parmesan cheese over pasta.
Подайте к пасте тертый сыр пармезан.