Peel the onions and garlic, wash the cherry tomatoes. Prepare the remaining ingredients. Preheat the oven to 220°C.
Очистите репчатый лук и чеснок, помойте помидоры черри. Подготовьте остальные ингредиенты. Разогрейте духовку до 220°С.
Soak the rabbit legs in cold water and vinegar for 2 hours to make the rabbit meat more tender.
Замочите кроличьи ножки в холодной воде с уксусом на 2 часа, так мясо кролика станет более нежным.
Remove the rabbit legs from the marinade, pat dry and season with salt and pepper. Slice the red onion into thin pieces. Crush the garlic with the flat side of the knife.
Достаньте кроличьи ножки из маринада, обсушите их и приправьте солью и перцем. Нарежьте красный лук тонкими перышками. Чеснок раздавите плоской стороной ножа.
Heat a frying pan and add olive oil. Fry the rabbit legs on both sides for 5 minutes to give them a golden brown color.
Разогрейте сковороду и влейте оливковое масло. Обжарьте ножки кролика с обеих сторон в течении 5 минут, чтобы придать им румяный цвет.
Add red onion and garlic to the pan. Fry for another 3 minutes. Add the cherry tomatoes, kalamata olives, thyme and rosemary to the pan. Sprinkle everything with brown sugar.
Добавьте в сковороду красный лук и чеснок. Жарьте еще 3 минуты. Добавьте в сковороду помидоры черри, маслины каламата, тимьян и розмарин. Посыпьте всё коричневым сахаром.
Pour white wine into the pan and simmer for 5-7 minutes so that it evaporates a little. Transfer the dish to a baking dish, cover with foil and place in the oven for 20-30 minutes at 220°C.
Влейте в сковороду белое вино и потушите 5-7 минут, чтобы оно немного выпарилось.Переложите блюдо в форму для запекания, накройте фольгой и отправьте в духовку на 20-30 минут при 220°С.
Rabbit baked with olives, herbs and cherry tomatoes is ready. Bon appetit!
Кролик, запеченный с маслинами, травами и черри, готов. Приятного аппетита!