Rinse chicken and salmon steak and pat dry with paper towels. Wash the cherry tomatoes. Prepare the remaining ingredients. Tip: Instead of Sweet Chili Sauce, use any sweet and sour sauce you like.
Ополосните куриное филе и стейк лосося и промокните бумажными полотенцами. Помойте помидоры черри. Подготовьте остальные ингредиенты. Совет: вместо соуса «Сладкий чили» возьмите любой кисло-сладкий соус по вашему вкусу.
Combine sweet chili sauce, orange juice and teriyaki in a saucepan. Mix everything and heat over medium heat. Once the sauce boils, remove it from the heat.
Соедините в ковшике соус «Сладкий чили», апельсиновый сок и терияки. Всё перемешайте и прогрейте на среднем огне. Как только соус закипит, снимите его с огня
Heat a frying pan and add olive oil. Place the chicken fillet in the pan and fry over medium heat for 5-7 minutes on each side. Season the chicken with salt and pepper and set aside.
Разогрейте сковороду и влейте оливковое масло. Выложите в сковороду куриное филе и обжарьте на среднем огне по 5-7 минут с каждой стороны. Посолите и поперчите курицу и отложите в сторону.
Fry the salmon steak in olive oil for 3 minutes on each side.
Обжарьте на оливковом масле стейк лосося по 3 минуты с каждой стороны
Pour the sweet and sour sauce over the fish and chicken and simmer in it for 2-3 minutes.
Залейте рыбу и курицу кисло-сладким соусом и потушите в нем 2-3 минуты.
Place the salad mix in the middle of the plate. Place chicken fillet and salmon on the sides of the lettuce leaves. Place halved cherry tomatoes and mozzarella slices on top of the lettuce leaves. Pour the remaining sweet and sour sauce over the chicken and fish. Garnish the salad with sesame seeds. Ready. Bon appetit!
На середину тарелки выложите салатный микс. По бокам от салатных листьев выложите куриное филе и лосося. Сверху на листья салата выложите помидоры черри, порезанные пополам, и ломтики моцареллы. Полейте курицу и рыбу оставшимся кисло-сладким соусом. Украсьте салат кунжутом. Готово. Приятного аппетита!