Thaw the puff pastry. Break a chicken egg and separate the yolk from the white. Grind the chocolate to coarse crumbs. Preheat the oven to 180°C.
Разморозьте слоеное тесто. Разбейте куриное яйцо и отделите желток от белка. Измельчите шоколад до состояния крупной крошки. Разогрейте духовку до 180°С.
Dust the table with flour and place the puff pastry on it. Sprinkle flour on top of the dough and roll out to a thickness of 2-3 mm. Cut the dough into triangles.
Посыпьте стол мукой и выложите на него слоеное тесто. Посыпьте тесто сверху мукой и раскатайте до толщины 2-3 мм. Нарежьте тесто на треугольники.
Place chopped milk chocolate in the center of each triangle, leaving indentations around the edges.
В центр каждого треугольника выложите измельченный молочный шоколад, оставляя отступы по краям.
Twist the triangles and form croissants.
Закрутите треугольники и сформируйте круассаны.
Place the croissants on a baking sheet lined with parchment. Brush the croissants with egg yolk. Place the croissants in the oven for 20-30 minutes at 180°C. Croissants with chocolate are ready. Serve them sprinkled with powdered sugar. Bon appetit!
Выложите круассаны на противень, застеленный пергаментом. Смажьте круассаны яичным желтком. Отправьте круассаны в духовку на 20-30 минут при 180°С. Круассаны с шоколадом готовы. Подайте их, посыпав сахарной пудрой. Приятного аппетита!
Add two types of chocolate to the filling: dark and white.
Добавьте в начинку два вида шоколада: темный и белый.