Check all the necessary ingredients, wash the vegetables and salad, rinse the chicken breast, prepare the work surface.
Проверьте все необходимые ингредиенты, помойте овощи и салат, промойте куриную грудку, подготовьте рабочую поверхность.
Cut the chicken breast into small pieces.
Нарежьте куриную грудку небольшими кусочками.
With a knife laying flat, crush the garlic cloves.
Положив плашмя нож, раздавите зубчики чеснока.
Heat a frying pan with olive oil. Add crushed garlic cloves to give the oil a garlicky flavor.
Разогрейте сковороду с добавлением оливкового масла. Добавьте раздавленные зубчики чеснока, чтобы масло приобрело чесночный аромат.
Transfer the chopped chicken to the pan.
Переложите нарезанную курицу на сковороду.
Fry the chicken until cooked through, 7-10 minutes.
Обжарьте курицу до готовности в течение 7-10 минут.
Prepare salad croutons in a preheated dry frying pan.
На предварительно разогретой сухой сковороде приготовьте сухарики для салата.
Dice the tomato.
Нарежьте кубиком помидор.
Line the bottom of a salad plate with lettuce.
Выложите дно салатной тарелки салатом.
Place the cooked chicken on the salad.
Переложите на салат готовую курицу.
Place the chopped tomato in a salad bowl.
Переложите в салатницу нарезанный помидор.
Add croutons and Parmesan.
Добавьте сухарики и пармезан.
Season the salad with mayonnaise.
Заправьте салат майонезом.
Garnish the salad with half a tomato, add salt and pepper to taste.
Украсьте салат половинкой помидора, добавьте соль и перец по вкусу.
Serve the salad immediately so that the croutons do not absorb too much moisture and remain crispy. Bon appetit!
Подавайте салат на стол сразу, чтобы сухарики не впитали слишком много влаги и остались хрустящими. Приятного аппетита!
Garnish the salad with half a hard-boiled quail egg.
Украсьте салат половинкой перепелиного яйца, сваренного вкрутую.