Check all the necessary ingredients, rinse the chicken breast, wash the parsley, peel the onions, prepare the work surface, boil the water for the pasta.
Проверьте все необходимые ингредиенты, промойте куриную грудку, помойте петрушку, очистите репчатый лук, подготовьте рабочую поверхность, поставьте кипятиться воду для пасты.
Finely chop the onion.
Мелко нарежьте репчатый лук.
Cut the chicken breast into medium sized pieces.
Нарежьте куриную грудку на кусочки среднего размера.
Salt the boiling water for the pasta, pour in a little vegetable oil.
Посолите кипящую воду для пасты, влейте немного растительного масла.
Transfer pasta to boiling water and cook until tender, 7-10 minutes, following package directions.
Переложите пасту в кипящую воду, отварите до готовности в течение 7-10 минут, следуя указаниям на упаковке.
Heat a frying pan with a small amount of vegetable oil.
Разогрейте сковороду с добавлением небольшого количества растительного масла.
Place the chopped onions in a preheated frying pan. Fry the onion until golden brown for 1-2 minutes.
Переложите на предварительно разогретую сковороду нарезанный репчатый лук. Обжарьте лук до золотистого цвета в течение 1-2 минут.
Place the chopped chicken breast in the pan.
Переложите на сковороду нарезанную куриную грудку.
Fry the chicken until cooked through, 8-10 minutes.
Обжарьте курицу до готовности в течение 8-10 минут.
Pour cream into the pan.
Влейте на сковороду сливки.
Add Provençal herbs, salt and pepper to taste.
Добавьте прованские травы, соль и перец по вкусу.
Transfer the prepared pasta to the pan.
Переложите на сковороду готовую пасту.
Mix pasta, sauce and chicken thoroughly.
Тщательно смешайте пасту, соус и курицу.
Divide the pasta into serving bowls and serve.
Разложите пасту по порционным тарелкам и подавайте к столу.
Garnish pasta with chicken breast and cream sauce with fresh parsley. Bon appetit!
Украсьте пасту с куриной грудкой и сливочным соусом свежей петрушкой. Приятного аппетита!