Check all the necessary ingredients, wash the herbs and mushrooms, finely chop the parsley, peel the onions and garlic, prepare the work surface.
Проверьте все необходимые ингредиенты, помойте зелень и грибы, мелко нарежьте петрушку, очистите лук и чеснок, подготовьте рабочую поверхность.
Renew the cut of the champignon legs and cut them.
Обновите срез ножек шампиньонов и нарежьте их.
Finely chop the onion.
Мелко нарежьте репчатый лук.
Chop the garlic.
Измельчите чеснок.
Cut the bacon into small strips.
Нарежьте небольшими полосками бекон.
Heat a frying pan with vegetable oil.
Разогрейте сковороду с добавлением растительного масла.
Place chopped onion and garlic in the pan.
Выложите на сковороду нарезанный лук и чеснок.
Place chopped bacon in the pan.
Выложите на сковороду нарезанный бекон.
Add butter to the pan.
Добавьте на сковороду сливочное масло.
Fry the ingredients until tender for 10-15 minutes, remembering to stir. Add salt and pepper to taste. Add chopped parsley.
Обжарьте ингредиенты до готовности в течение 10-15 минут, не забывая помешивать. Добавьте соль, перец по вкусу. Добавьте рубленую петрушку.
Place the prepared champignons with bacon on a serving plate and serve. Bon appetit!
Выложите готовые шампиньоны с беконом в порционную тарелку и подавайте к столу. Приятного аппетита!