Check all the necessary ingredients, wash the herbs and chicken eggs, peel the onions and garlic, chop the parsley, prepare the work surface.
Проверьте все необходимые ингредиенты, помойте зелень и куриное яйцо, очистите лук и чеснок, нарежьте петрушку, подготовьте рабочую поверхность.
Finely chop the onion.
Мелко нарежьте репчатый лук.
Chop the garlic.
Измельчите чеснок.
Beat the chicken egg with a whisk.
Взбейте куриное яйцо венчиком.
Add onion and garlic to the egg.
Добавьте к яйцу лук и чеснок.
Add greens.
Добавьте зелень.
Mix the ingredients thoroughly.
Тщательно смешайте ингредиенты.
Add minced meat, salt and pepper to taste. Mix all ingredients thoroughly.
Добавьте фарш, соль и перец по вкусу. Тщательно перемешайте все ингредиенты.
Form the minced meat into small patties.
Сформируйте из фарша небольшие котлетки.
Heat a frying pan with a little vegetable oil. Fry the meatballs for 3-4 minutes on each side.
Разогрейте сковороду с небольшим добавлением растительного масла. Обжарьте биточки по 3-4 минуты с каждой стороны.
Decorate the meatballs with finely chopped dill. Bon appetit!
Украсьте биточки мелко нарезанным укропом. Приятного аппетита!