Rinse the mushrooms and meat, check all the necessary ingredients, prepare the work surface.
Промойте грибы и мясо, проверьте все необходимые ингредиенты, подготовьте рабочую поверхность.
Finely chop the onion.
Мелко нарежьте репчатый лук.
Renew the cut of the champignon legs and cut them into strips.
Обновите срез ножки шампиньонов и нарежьте их полосками.
Cut the beef into medium-sized slices.
Нарежьте говядину ломтиками средней величины.
Heat a frying pan with a small amount of vegetable oil. Transfer the onion to a preheated frying pan and fry for 1-2 minutes.
Разогрейте сковороду с небольшим количеством растительного масла. Переложите лук на предварительно разогретую сковороду и обжарьте в течение 1-2 минут.
Place the chopped champignons into the pan. Fry for 4-5 minutes.
Переложите на сковороду нарезанные шампиньоны. Обжарьте в течение 4-5 минут.
Add the chopped beef to the pan. Mix thoroughly and fry until the meat is cooked for 5-7 minutes over low heat.
Добавьте на сковороду нарезанную говядину. Тщательно перемешайте и обжарьте до готовности мяса в течение 5-7 минут на слабом огне.
Add garlic and a few bay leaves to the meat, onions and mushrooms.
Добавьте к мясу, луку и грибам чеснок и несколько лавровых листов.
Pour cream into the pan.
Влейте на сковороду сливки.
Add flour.
Добавьте муку.
Add salt and pepper to taste.
Добавьте соль и перец по вкусу.
Simmer the beef stroganoff for 20-25 minutes, stirring occasionally.
Тушите бефстроганов в течение 20-25 минут, периодически помешивая.
Divide the beef stroganoff into serving bowls and serve. Bon appetit!
Разложите бефстроганов по порционным тарелкам и подавайте к столу. Приятного аппетита!
Garnish beef stroganoff with fresh dill and cherry tomatoes.
Украсьте бефстроганов свежим укропом и помидорками черри.