Check all the necessary ingredients, rinse the chicken breast, cabbage and vegetables, prepare the work surface.
Проверьте все необходимые ингредиенты, промойте куриную грудку, капусту и овощи, подготовьте рабочую поверхность.
Heat a frying pan with a little vegetable oil.
Разогрейте сковороду с небольшим добавлением растительного масла.
Transfer a piece of chicken fillet to a preheated frying pan.
Переложите кусочек куриного филе на предварительно разогретую сковороду.
Fry the chicken fillet until cooked through for 15-20 minutes.
Поджарьте куриное филе до готовности в течение 15-20 минут.
Mix mayonnaise and ketchup, add ground black pepper to taste.
Смешайте майонез и кетчуп, добавьте черный молотый перец по вкусу.
Chop the Chinese cabbage.
Нарежьте пекинскую капусту.
Slice the cucumber.
Нарежьте ломтиками огурец.
Slice the tomato.
Нарежьте помидор.
Cut the chicken fillet into slices.
Нарежьте куриное филе ломтиками.
Lubricate the pita bread with a mixture of ketchup and mayonnaise.
Смажьте лаваш смесью кетчупа и майонеза.
Place chopped vegetables and chicken on greased pita bread.
Выложите на смазанный лаваш нарезанные овощи и курицу.
Carefully roll up the shawarma.
Аккуратно сверните шаурму.
Pack the charm in a parchment envelope. Bon appetit!
Упакуйте шарму в конверт из пергамента. Приятного аппетита!