Check all the necessary ingredients, wash the greens and chicken eggs, prepare the work surface.
Проверьте все необходимые ингредиенты, помойте зелень и куриное яйцо, подготовьте рабочую поверхность.
Grate the cheese.
Натрите сыр.
Heat a frying pan with a little vegetable oil.
Разогрейте сковороду с небольшим добавлением растительного масла.
Break a chicken egg into a heated frying pan.
Разбейте на разогретую сковороду куриное яйцо.
Fry the chicken egg and ham.
Поджарьте куриное яйцо и ветчину.
Sprinkle the egg with grated cheese.
Посыпьте яйцо тертым сыром.
Remove the browned ham to a plate. Reduce the stove power to minimum. Carefully slide the fried egg and cheese into the middle of the pan and cover with two slices of sandwich bread.
Уберите поджаренную ветчину на тарелку. Убавьте мощность плиты до минимума. Аккуратно подвиньте поджаренное яйцо и сыр на середину сковороды и накройте двумя кусочками сэндвичного хлеба.
Using a spatula, turn the sandwich bread and egg filling over. Sprinkle the egg with grated cheese.
Переверните с помощью лопаточки сэндвичный хлеб вместе с яичной начинкой. Посыпьте яйцо тертым сыром.
Place the toasted ham on top of the grated cheese.
Выложите на тертый сыр поджаренную ветчину.
Place lettuce leaves over ham.
Выложите на ветчину листья салата.
Fold the sandwich and additionally toast it on both sides for 1 minute.
Сложите сэндвич и дополнительно поджарьте его с обеих сторон в течение 1 минуты.
Cut the sandwich into portioned halves and serve. Bon appetit!
Разрежьте сэндвич на порционные половинки и подавайте к столу. Приятного аппетита!
Pack the sandwich halves into parchment envelopes.
Упакуйте половинки сэндвичей в конвертики из пергамента.